Aanbod Soulful Ondernemen

Van verlangen naar droombedrijf

Actueel aanbod van Soulful ondernemen

Soulful ondernemen gaat over doen wat klopt.

Als jij je eigen flow volgt, dan gaat ondernemen moeiteloos. Niet trekken en duwen om klanten te krijgen, maar alles op jouw manier, authentiek en echt. Wij helpen je om te voelen wat klopt voor jou, soms zie je jouw eigen pad niet, wij geven je een duw de goede richting op. Maar we helpen je ook praktisch om jezelf zichtbaar te maken online, natuurlijk ook op een manier die past bij jou en dus werkt voor jou.

In onze soulclass helpen we je met de juiste richting en om echt te gaan staan en de juiste stappen te nemen. In de soulstorm kun je jouw ideeën of jouw vraagstuk inbrengen, waar we met elkaar over brainstormen. In soulaction ga je praktisch aan de slag met jouw taken. Je kunt alle bijeenkomsten apart boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om met alle bijeenkomsten mee te doen. 

Hieronder vind je ons aanbod voor de komende maanden. Alles is ONLINE.

 

Soulclass Soulful ondernemen Rosita Belkadi en Angele Bakker

Soulclass

Als soulfulle ondernemer schiet je regelmatig in de twijfel, je voelt dat je wat te doen hebt, maar wie ben jij om hier voor te gaan staan? Toch voel je dat je het moet doen…maar… hoe dan? Hoe laat je jezelf zien, hoe pak je het podium, hoe ga je om met twijfel, hoe ga je in je grootsheid staan.

Voel jij ook dat het tijd is om jezelf nu echt serieus te gaan nemen en ervoor te gaan? Wij helpen je met onze soulclasses. Elke maand een thema waar we als ondernemers tegenaan lopen.

Soulstorm Soulful ondernemen Rosita Belkadi en Angele Bakker

Soulstorm

Sparren en brainstormen is een essentieel onderdeel in ondernemerschap. Vaak werken ondernemers alleen en missen ze die spiegel of feedbackmogelijkheid. Hoe fijn is het om even te checken hoe jouw idee wordt ontvangen of zicht te krijgen op je eigen blinde vlekken.

Met Soulstorm kun je elke maand deelnemen aan een brainstorm onder leiding van Rosita en / of Angele. Iedere deelnemer mag een vraag stellen of een idee toetsen. Met de groep helpen we elkaar, zodat jij weer op jouw juiste pad verder kan.

Soulaction Soulful ondernemen Rosita Belkadi en Angele Bakker

Soulaction

Je weet wat je te doen staat, maar je weet niet hoe. Soulaction zijn praktijk- en actiegericht, dus direct aan de slag met jouw actie. Wil je jouw website verbeteren, je social media op orde of aan de slag met podcasten, bloggen of vloggen, het kan allemaal. Een klein beetje uitleg en vooral veel zelf doen, zodat je eindelijk die belangrijke taken van je todo lijstje kunt strepen.  Deze bijeenkomst duurt wat langer, omdat je tussendoor zelf aan de slag gaat met jou taken. 

 

Soulclass Soulful ondernemen Rosita Belkadi en Angele Bakker

Soulclass

Dé stap naar moeiteloos ondernemen vanuit jouw zielsmissie.

Nieuwe data nog niet bekend

Gegeven door: Rosita Belkadi en Angele Bakker

In vertrouwen de juiste stappen nemen

Je voelt het aan alles, je weet dat het tijd is, maar elke keer die twijfel die je tegenhoudt. Hoogste tijd om te ontdekken hoe jij jouw pad kan bewandelen en de juiste stappen gaan nemen. Met een visualisatie, deelronde en actiestappen helpen we jou om jouw eigen weg te gaan en te voelen wat klopt voor jou.

 

Ondernemen zonder trucjes en stappenplannen

Marketinggoeroes laten je geloven dat als je hun stappenplan volgt je succesvol zult zijn. Maar ze vergeten wie jij bent, past het wel bij jou? Als jij trucjes gaat gebruiken om klanten binnen te trekken dan gaat dit niet lukken. Klanten voelen of het echt is. Ga doen wat klopt bij jou en ontdek hoe makkelijk en moeiteloos ondernemen dan wordt.

Wat is mijn eerstvolgende stap?

Zoveel ideeën en niet weten waar te beginnen. Starten met een idee en volgens ergens anders mee bezig gaan. Herkenbaar? Ondernemers zijn vaak creatief en kunnen veel, zeker spirituele ondernemers. Verzanden in ideeën en niet weten wat de volgende stap is. Wij helpen je om te voelen wat klopt en met kleine stappen grote sprongen te maken.

Interesse Soulclass

4 + 9 =

Soulstorm

Check jouw idee of vraag hulp en ontvang inspiratie, tips en ideeën.

Nieuwe data nog niet bekend

Gegeven door: Rosita Belkadi en / of Angele Bakker

 

Soulstorm Soulful ondernemen Rosita Belkadi en Angele Bakker
Soulaction Soulful ondernemen Rosita Belkadi en Angele Bakker

Soulaction

Praktisch aan de slag met jouw zichtbaarheid.

Op aanvraag – van 09.30u – 14.00u per keer, € 47,00 excl. btw.

Gegeven door: Angele Bakker

Wil je aan de slag, dan hoor ik het graag? 

 

 

Jouw ideale weggever 

Hoe zorg jij ervoor dat klanten je leren kennen? Dat bezoeker van je website hun emailadres achter laten, zodat je ze kunt mailen? Dat doe me met een toffe weggever, dit is gratis product of dienst met waardevolle informatie.

We gaan op zoek naar jouw ideale weggever en je gaat direct aan de slag met het maken van jouw weggever. Tevens krijg je tips hoe je jouw weggever op je website zet en integreert in jouw emailprogramma.

Succes met Social Media

Hoe staat het met jouw zichtbaarheid? Zijn jouw kanalen op orde? Post je regelmatig? We starten met een profielen check, want nog veel ondernemers hebben dit niet op orde. Vervolgens gaan we aan de slag met post en inspiratie. We sluiten af met live op social media, durf je dit nog niet, dan mag je ook een video opnemen, of een podcast.

Webinars geven

Webinars zijn een mooie vorm om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jouw potientiele klanten. Maar hoe doe je dit een succesvol webinar geven? Wat moet je wel doen en wat niet en hoe zorg je voor voldoende deelnemers. Welke onderwerpen zijn boeiend voor jouw publiek. En we  gaan ook oefenen met het geven van een webinar.

Let’s funnel

Een funnel is een verkooptrechter, aan de bovenkant probeer je zoveel mogelijk mensen binnen te krijgen, om vervolgens mensen door de trechter heen te krijgen die jouw product gaan kopen. Je start met een gratis weggever dan een goedkoop product en verolgens jouw duurste aanbod. Klanten zullen je eerst moeten leren kennen, voordat ze bij je kopen. Hoe doe je dit op een succesvolle manier, daar gaan we mee aan de slag.

Online leeromgeving creëren 

Jouw cursus simpel en effectief online aanbieden, hoe doe je dat? Wat zijn jouw eisen, wat wil je met jouw online cursus. Wie je vooral je lessen afschermen of wil je ook dat cursisten onderling kunnen reageren? We bekijken de verschillende mogelijkheden met de voor- en nadelen. Zodat jij een keuze kan maken, wat bij jou past. Vervolgens ga je aan de slag met jouw keuze om deze te integreren in jouw website.

Podcast starten

Podcast is enorm in opkomst, het is dus nu tijd om in te stappen. Een podcast opnemen is simpel en snel en zeer effectief. Luisteraars luisteren namelijk veel langer naar een podcast dan dat ze kijken naar een video of een artikel lezen. Je komt dus meer en langer bij je publiek binnen. Zin om te proberen? Je leert alles over een podcast opnemen, bewerken en publiceren.

Interesse Soulaction

Ik heb interesse in:

5 + 10 =